Referencer

Tank ny energi

- og find ro i din hverdag

Det siger andre om Tank ny energi - og Lene

 

Mindfulness

 

Jeg har gået på et af Lene's kurser og for mig giver teknikkerne og metoderne, vi har prøvet der, mening. Hele dagen i dag har det regnet - ØV, men lige pludselig kom tanken; prøv at lyt til regnen, følg dråberne mens de glider ned af ruden. Tro mig eller ej, lige pludselig var regnen ikke så ØV mere. Jeg vil helt sikkert bruge mindfulness fremover.

Dorthe

Coaching / mindful coaching

 

Jeg vil gerne sige dig tusind mange tak for hjælpen med at få mig tilbage til positive tanker og tilstedeværelse i mit liv.

Det har hjulpet mig utrolig meget at have de samtaler med dig, hvor jeg har fået fokus på, hvad der er vigtigt, nemlig at være i nuet og mærke, hvad der sker når tankerne får for meget magt.

Du har givet mig værktøjer, som er let tilgængelige og de HJÆLPER.

Joan

 

Da jeg kontaktede Lene var mit hoved noget rod. Jeg havde været sygemeldt med stress.

Jeg følte at jeg var på et øde hav i en båd der var ved at kæntre - uden redningsvest.

Lene blev min redningsvest. Med sit rolige væsen gav hun mig en følelse af sikkerhed. Hendes store viden var kompasset, der systematisk og med stor forståelse og i mit tempo hjalp mig med at tegne søkortet. Som efterfølgende fik mig navigeret i den rigtige retning.

Jeg er kommet sikkert i havn og har nu fast grund under fødderne og har fundet et fast ståsted.

Der praktiserer jeg de øvelser, principper som vi har brugt i forløbet, og bruger min værktøjskasse og holder fast i fokus på, at JEG skal have det godt. For jeg er selv ansvarlig for mig.

Hun lærte mig på sin faste men omsorgsfulde måde, at der er valg der skal tages også de svære, men ikke mindst at ACCEPT ikke kun er et ord, men også et begreb der skal praktiseres. Det har gjort mit liv MEGET lettere på flere fronter og givet mit hoved ro.

Der er ingen tvivl om at Lene kan sit "håndværk". Med sin kyndige viden finder hun spottet, hvor der skal sættes ind, men altid med en respekt og omsorg for, at det skal føles rigtig og godt for mig. Og med hendes rolige og imødekommende væsen, føler man sig i helt trygge hænder.

Jeg kan varmt anbefale Lene.

Tina

 

Lene er en både udfordrende og støttende coach. Hun skaber energi og motivation. Lene møder dig der, hvor du er - og så arbejdes der videre derfra.

Helle 

 

Lene har stærke menneskelige egenskaber og besidder empati. Personer som er omkring Lene føler sig i godt selskab, som et godt grundlag for at blive coachet og udviklet.

Peter 

 

 

 

Klangmassage

 

Jeg har aldrig oplevet noget så afslappende og afstressende.

Camilla

 

Det er fantastisk at klang og vibrationer kan mærkes i hele kroppen - og der er slet ikke tanker, kun en afslappende fornemmelse.

Anne

 

 

Stress-af ophold


Tusind tak for et dejligt ophold.

Dit firmanavn passer utrolig godt til jeres landssted, det er virkelig et sted hvor man kan tanke ny energi. Jeg har øvet i vejrtrækningsøvelserne, og i at bruge mine sanser istedet for at have gang i diverse planlægninger imens jeg laver en helt anden ting. Føler at det giver mig glæde at fornemme dufte og lyde, og bare være mere bevidst om at være tilstede.

Nanna


Tusind tak - det var et rigtig givtigt ophold for mig. Jeg har fået mere ro på mig selv, mediterer, hører klangmassage, går skønne ture og forsøger at tænke på mig selv:)

Charlotte


Tusinde tak for sidst, det ophold var guld værd for mig! Jeg har igen igen brugt dine input, så jeg husker at få mediteret ind imellem.

Charlotte


Tank ny energi v/Lene Haulrik

Kilsvej 10, 5540 Ullerslev

telefon 4019 4078

 

Persondatapolitik - se her