Lene Haulrik

Tank ny energi

- og find ro i din hverdag

Lidt om Lene og ideen bag Tank ny energi

Tank ny energi blev etableret af Lene Haulrik i starten af 2012, da hun - efter at have arbejdet i den finansielle sektor gennem mere end 30 år - besluttede sig for at gøre noget helt andet. Hun savnede et større fokus på vækst i mennesker, da det må være vigtigere end vækst i økonomi!Jeg vil gerne medvirke til at skabe mere ro og balance i en stadig mere fortravlet verden. Det har vakt en dyb interesse for buddhismens visdom.


Vi i den vestlige verden har konstant fokus på vækst (økonomisk), hvor omsorg for miljø, andre mennesker og ikke mindst os selv ofte kommer i anden række. Her kan vi lære meget fra Østens evne til at skabe sammenhæng mellem krop, sind og handling.Certificeret underviser i CCT™

Jeg er i 2021 blevet certificeret underviser i Compassion Cultivation Training. Et 8-ugers forskningsbaseret træningsprogram udviklet på Stanford University. Jeg tilbyder kurset både online (via Zoom) og fysisk. Læs mere på www.lenehaulrik.dk 


Mindfulness instruktør

Jeg er uddannet mindfulness instruktør hos cand.psych. Anne Dorthe Hasholt (2012). Uddannelsen er struktureret efter MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy - Segal, Williams & Teasdale).

Jeg har deltaget i intensivt MBSR mindfulness kursus hos Eve Bengta Lorenzen (2007).


Coach, klangmassør og massør

Jeg er certificeret Coach (2010) og uddannet Peter Hess Klangmassør (2011). Begge uddannelser er gennemført på Nordlys Centret i Silkeborg, som er eneste autoriserede uddannelsessted i Danmark for klangmassører efter Peter Hess Principperne.


Jeg deltager løbende i efteruddannelse og modtager supervision. I 2018 er jeg blevet certificeret underviser i nogle af Nordlys' klangmassage kurser. I 2019 har jeg gennemført Nordlys Massage Grundform.


Øvrig uddannelse og erhvervserfaring

Jeg har både praktisk erfaring med og uddannelse indenfor ledelse, udvikling og kommunikation - bl.a. HD i Organisation og Ledelse (2007). Jeg har deltaget i Folkeuniversitetets uddannelse indenfor psykologi og mindfulness, og jeg nyder at hente læring via online undervisning og konferencer med forskere og undervisere indenfor det store område som handler om både kroppen og sindet - det vi kan måle, det vi ikke kan måle, og det vi ikke helt forstår.

"Jo mere viden - jo mere bevidsthed om alt det vi ikke ved"