Mindful coaching

Tank ny energi

- og find ro i din hverdag

Mindful coaching


Vi har ofte mere fokus på andres forventninger til vores præstationer, end på vores egne behov for at tanke energi undervejs. Mange gange er vores vurdering af andres forventninger helt skudt over målet, og vi presser os selv til det yderste.


Det er nødvendigt at vi kan præstere på jobbet (eller i job-søgningen), men det er min klare overbevisning, at det kan vi kun på den lange bane, når vi vedligeholder vores indre ro og balance.


Sådan arbejder jeg med coaching


Jeg har valgt en tilgang, som bedst kan beskrives som mindful coaching - dvs. en kombination af coaching og meditationsøvelser med udgangspunkt i mindfulness.


Det gør jeg fordi netop mindfulness meditation er et meget virkningsfuldt værktøj, hvis du vil styrke din evne til stedeværelse og til at kunne agere hensigtsmæssigt - også når tankerne farer rundt i hovedet.


Mindfulness kan samtidig øge din stress robusthed - og dermed hjælpe dig til at reducere stress niveauet i dagligdagen.


Jeg er bl.a. inspireret af ACT (Acceptance and Commitment Therapy), som kombinerer både mindfulness tilgang og kognitiv adfærdspsykologi.Priser

Normal pris pr. time: 500 kr.


Første session er en afdækning af dine behov (og en mulighed for at du kan fornemme om der kan etableres et tillidsfuldt samarbejde), og derfor er første møde halvanden.


Ved aftalt forløb på mere end 5 timer gives 10% rabat.


Tank ny energi v/Lene Haulrik

Kilsvej 10, 5540 Ullerslev

telefon 4019 4078

 

Persondatapolitik - se her